söndag 7 december 2008

Dt-kort

I helgen (lördag) åkte jag och småtjejerna till "mormor". Vi gick på julmarknad och jag hade med mig en hel påse med kort som jag har gjort. Alla affärer var öppna och mina systrar passade på att ta med sig min påse med kort in i några affärer och fick sålt en tjock bunt med kort. Försäljningen fortsätter nästa vecka då dom har några fler affärer att besöka.
Vi gick runt på marknaden i 2 timmar ungefär och det var riktigt kallt, tår och fingrar var ganska genomfrusna och det tog hela kvällen att tina upp.

Annars har det varit ganska lugnt och jag har hunnit pyssla ihop 2 stycken dt-kort. Ända sedan dt-paketet landade i brevlådan förra veckan har jag bara väntat på att få sätta tänderna i det men jag har inte haft möjlighet förräns idag. Det fanns så många fina papper och dekorationer - för att inte nämna stämplar - att jag inte visste vad jag skulle börja med! Det fanns 7 kortstommar med vilket betyder att jag ska göra 7 kort . Det svåraste är att välja papper tycker jag. Jag gillar att använda många olika papper på samma kort, kanske 3-4 st olika och här har man ju inte obegränsat med papper så man måste se till att det räcker till alla korten. Här kommer dom i allafall...


Dags att gå och titta på tv en stund. Ha en trevlig kväll!

5 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Two beautiful cards!
I love your fabulous colouring and your gorgeous papers and great designs look wonderful!
Just love them both.
hugs
kim xxx

Hanna sa...

Så vackra kort som alltid!!!

Muffin sa...

Jättefina kort! Så mysigt med julmarknad, även om det blev kallt om tårna..:)
Kram o trevlig helg!

megastamper sa...

oh wow what amazing cards you´ve made ... looks so lovely and cute.
hugs, bea

sylvia sa...

hi love your cards so much so I have an award for you on my blog!!!

hugs sylvia