tisdag 14 juli 2009

Ett till...

...snabbinlägg alltså. Ville bara visa ett kort jag satte ihop på under en timme. Det hade förstås aldrig gått så snabbt om inte bakgrunden redan var klar och rosorna gjorde jag ju tidigare idag...

Bakgrunden har jag gjort själv, akvarellpapper, distressdyna och en blending tool och vips så var det klart. I efterhand stämplade jag lite med en textstämpel i bakgrunden och chalkade runt kanterna.
Jag har använt bingobricka även till detta kort och sedan lite organzaband, kvistar som jag stansat med Qk:en och en textremsa som jag skrivit ut på datorn, en litet hjärtknapp hittade jag i en liten burk och sen var det bara att montera ihop.
Enkelt men ändå ganska fint! Om det fanns fler timmar på dygnet ändå så man hann med allt pyssel man har i huvuet. Nu när jag äntligen har fått en BIA så vill jag ju använda den också men tiden räcker inte till. Jag trodde jag skulle få vara ledig resten av sommaren men så blev det inte. Idag ringde gamla jobbet och undrade om jag ville jobba några veckor (4 dagar i veckan) och givetvis sa jag inte nej till det. Jag börjar imorgon och denna veckan blir det bara 2 dagar eftersom dom har stängt på fredagar. Hoppas jag kommer hinna med en del pyssel iallafall.

Trevlig kväll :)

4 kommentarer:

Zarah sa...

Så himla fint!

Lillemor sa...

Snyggt!
Lillemor

Trudy sa...

WOW!!! Fantastic card!!
Hugs Trudy

Jessica sa...

Jättefint som vanligt!!
Du har något i min blogg
Kram