fredag 11 september 2009

Julkort

Idag blev det ett julkort. Jag började med att göra bakgrunden, akvarellpapper, distressdyna, blending tool och chalk. Färgerna jag använt är broken china, vintage photo och peeled paint.
När det var klart stämplade jag dit en textstämpel och sist snöflingor från magnolia som jag sedan embossade med vitt pulver och sen var själva bakgrunden klar!
Jag valde ut blommor - dessa är från Kaiser - som jag sen chalkade lite med dark brown fluid chalk. Jag hittade vita paljetter och i mitten på dom satte jag vita halvpärlor och detta limmade jag dit på blommorna. Sist valde jag ut ett motiv som jag målade med distresser och sen var det bara att montera alltihop. Även detta motiv kommer från magnolia och denna är en av mina favoriter.
I helgen lär det inte bli så mycket pyssel. Imorgon ska vi på 40-års fest och vi sover över på hotell så vi är inte hemma förrän på söndag.
Jag är fortfarande inte riktigt klar med pysselhörnan, det fattas en del inredning fortfarande och jag måste betsa skrivbordskivan så allt detta måste jag försöka hinna klart också.

Måste passa på att tacka för alla söta kommentarer - jag blir så glad :)

Önskar alla en underbart helg!

6 kommentarer:

Marina sa...

It's so beautiful!
I love the colour combo, the flowers and your colouring is gorgeous.

Greetings,
Marina :O)

Lillemor sa...

Så fantastiskt fint kort!!!
Lillemor

Kim Piggott sa...

Oh wow this is so beautiful!
Gorgeous image and wonderful background!
hugs
kim x

Kellie sa...

Oh this is just absolutely gorgeous, WOW xx

Anonym sa...

Your card is too cute!! Gorgeous!

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar