måndag 2 februari 2009

Ännu ett beställningskort

När min syster var här i helgen ville hon att jag skulle göra ett kort åt henne till alla hjärtansdag, hon ska ge bort det till sin pojkvän. Jag sa "visst kan jag det!"
Sagt och gjort, jag pysslade ihop ett igårkväll och här kommer det.


På baksidan har jag satt min personliga stämpel och 2 hjärtan, det lilla hjärtat sitter på 3D-kuddar. Hoppas hon blir nöjd med kortet nu bara.

Mina sjuklingar verkar må bättre idag. Den lilla kräktes en gång imorse men sedan dess har hon verkar må hur bra som helst och storasyster har varit feberfri men knappt ätit något på hela dagen. Ska hålla dom hemma en dag till för säkerhetsskull. Själv börjar jag känna mig febrig och det bränner i halsen och det känns som jag måste hosta hela tiden. Hoppas bara att det inte bryter ut ordentligt, det kanske är borta imorgon...?

6 kommentarer:

jennie (ungmamma18) sa...

åh vad fint.. nått sånt skulle jag ju vilja göra till Oliver. men jag är ju kass på sånt :(

Anki sa...

Superfint kort! En fråga - är du med på PCP (PaperCraftPlanet)? Det är nästan som facebook för oss kortmakerskor. Om du har tid och lust så ta en titt där - på www.papercraftplanet.com - finns mkt bra tips och många härliga internationella vänner! Krya på er!
Anki

Lim sa...

Wow.. Beautiful card.. I love this new collection. I'm waiting for mine. :)) Looove the coloring as usual is spectacular!
Thank you so much for the info. I already bought some of them today. I love that effect.

Hugs,
LIM

Kim Piggott sa...

Such a sweet beautiful card!
hugs
kim x

Åsa sa...

Oj så sött! Vilken fin "handgjort av" du har på baksidan av dina kort också!

Monique sa...

Wow I love it!! what a beautiful card and your colouring is fabulous as always.

xx Monique