lördag 1 augusti 2009

Ask i lila

Idag hade vi soligt och varmt för ovanlighetens skull. Det är så typiskt, har sett fram emot att pyssla i helgen och så blir det fint väder! Man blir ju tvungen att passa på att njuta av lite sol eftersom det är så sällan det är soligt så efter att vi hade varit iväg och köpt tapeter till hallen och lite vit målarfärg så var vi ute och cyklade hela eftermiddagen med barnen. Synd att det inte kan vara fint lite oftare...

Sent på eftermiddagen åkte maken iväg för att spela golf och då passade jag på att pyssla lite medans barnen kollade på film. Har varit lite sugen på att testa att göra en ask och nu fick jag tillfälle. Här kommer resultatet.


Möjligheterna är ju oändliga och man kan dekorera man vad som helst i stort sett. Jag ville börja lite enkelt så jag har bara distressat lite vanlig vit cardstock och sedan pyntat med lite band, blommor, textremsa och doily lace runt kanten.

Jag brukade vika såna här askar när jag var liten men glömt bort hur man gör, hittade länk till beskrivning hos Sassa (Beskriving).

Det var lite svårt att få till rätt mått på underdelen tyckte jag, gör man den för stor går det ju inte att sätta på locket. Jag gjorde underdelen ungefär 5 mm mindre än locket.

Det blev alltså inget magnoliakort gjort idag heller men imorron ska jag försöka om jag får tid över.

Ha en fortsatt trevlig kväll =)

4 kommentarer:

Lillemor sa...

Jättefin!!!
Lillemor

Kim Piggott sa...

Oh wow this is stunning!
hugs
kim x

Trudy sa...

WoW!! This is Beautiful!!
Hugs Trudy

Lucy with you sa...

So lovely box!
xoxo
Lucy