tisdag 8 december 2009

fågelholk och ett litet kort

Idag tänkte jag visa vad jag pysslade ihop igår.
Det blev ännu ett litet julkort i storleken 9 x 18 cm. Till detta kort skippade jag glitterhjärtat och gjorde ett krackelerat hjärta istället. Det syns dåligt på bilden dock...
Fågelholken var ett beställningsjobb. Jag har använt magnolias egna papper här. Rosen och halvpärlorna kommer också från magnolia.
Jag älskar att göra dessa små fågelholkar. Man kan dekorera dom på så många olika sätt för att få dom att passa till precis rätt tillfälle.

I min egna fågelholk har jag satt en liten liten fågel som jag köpte i en blomsteraffär för många år sen och jag har letat och letat men inte lyckats hitta såna nånstans. Jag vill gärna ha nåt i hålet om man inte ska använda holken som presentask. Det är väl bara att leta vidare...Idag tänkte jag faktiskt baka lussebullar - jag har inte gjort det än. Måste hinna baka en hel del den här veckan.
På söndag har vi kalas för äldsta dottern som fyller 16 år nästa vecka. Det är inte klockt vad fort tiden går - det var ju inte länge sen hon började första klass och nu går hon redan första året på gymnasiet!

Får se om jag hinner med nåt pyssel senare. Ha en bra dag allihop :)

Vi ses!

4 kommentarer:

syster jennie sa...

Ja jag vill gärna komma! Köpte faktiskt present till Vivis idag! Men jag måste ju kolla med jens o dom om dom ska till er...

Millan M sa...

De här holkarna är ju bara för söta! Papprena är underbara.

Marie Wisén sa...

Fantastiskt fint!
Ja, tiden går rysligt fort. Min dotter har gått sin första termin i årskurs ett...snart är hon 16! ;)

Kram Marie

Chris sa...

Absolutely beautiful set! I love the card shape and the birdhouse is superb. Chris x