måndag 1 mars 2010

Dt-kort ~Glad påsk~

Idag blir det ett inlägg med många bilder. Jag har gjort klart det första av 3 dt-kort med dom nya påskstämplarna.Jag började måla dom 2 nya motiven igår och det gick inte riktigt som jag ville. Ibland får jag problem med målningen av själva motiven, mest problem brukar jag ha med håret och lite större ytor, som t.ex korgen som Tilda sitter på.
Hur som helst, inte slänger jag bort nåt som jag suttit och kämpat med om det inte är helt oanvändbart så motiven fick duga.Korgen och Tilda tillhör den nya påsk kollektionen medans påskliljorna, bladen och texten hör till äldre kollektioner.

Jag har byggt upp dom stämplade påskliljorna med 3D-kuddar lite för att få lite höjd på det hela. Givetvis har jag lagt stickles på alla blommor :)Även Tilda är fäst med 3D-kuddar...Gillar dessa små påskliljor. Önskar jag hade beställt fler än jag gjorde...
Återigen har vi snöoväder här. Det har tydligen snöat hela natten och givetvis hela dagen. Jag som var så glad att snön började smälta bort...

Nu tänker jag börja måla motivet till näta dt-kort. Ha en bra dag :)

9 kommentarer:

Jodie from Oz sa...

Wow, I love the new Easter Collection, Tilda is so sweet, with your amazing colouring. I love your beautiful creation, the colours, details and design are stunning. Hugs Jodie from Oz

Camilla sa...

Ååå fantastisk søtt kort du har laget (igjen;))!! Så nydelig Tilda er, og blomstene er så vakkert bygd opp! Ja de påskeliljene var flotte!
Klem, Camilla.

Kim Piggott sa...

Oh wow!
This is so very beautiful!
I love your wonderful design and your detail and colours are so pretty!
Such a stunning card I love it!
hugs
kim x

Muffin sa...

Jättefint påskkort med härliga färger. Jag blir så sugen på att använda glitter när jag ser det hos dig men glömmer det hela tiden när jag väl sitter och pysslar...:)

Carola sa...

Helt underbart hur vackra kort du gör! Ingen annan än du själv hittar något fel på dem :)Kortet är helt perfekt och JÄTTE vackert.

Erica sa...

Tycker att du färglägger alldeles fantastiskt fint och lika fantastiska är dina kort, alltid klockrent liksom!

Undrar var du beställde påskliljorna, har inte sett dem i någon webshop? otroligt söta.

Kram, Erica

Marina sa...

Gorgeous card!
Beautiful details and design and this image is just cute and so fantastic coloured.

Hugs,
Marina

Hanna sa...

Än en gång ett fantastiskt kort från dig. :o)
Suprfin målning, den tycker jag att du ska vara nöjd med!
Tycker du har fått fram alla detaljer på stämplen jättefint. Håller med dig om att stora ytor är svåra att färglägga. Det blir fint i ena hörnet men inte i det andra... väldigt irriterande! ;o)
Men du har lyckats jättebra, är superimponerad av ditt fina kort, precis som alltid!

Många kramar från Hanna

Hanne sa...

Så fine kort du lager. Fine farger og lekker design!
Hanne