tisdag 16 mars 2010

Påskkort

Igår satte jag mig ner och målade några motiv och när barnen hade lagt sig pysslade jag ihop ett enkelt kort, det blev ett runt påskkort.Denna söta stämpel köpte jag i magnolias butik i lördags. Den är från den nya "Hoppy easter collection". Jag tycker att denna stämpel kan användas till andra typer av kort också och inte enbart till påskkort.Molnet och Tilda är monterade med 3D-kuddar. Jag har dekorerat med några få rosor.
Jag började på ett nytt kort direkt efter detta kort och det ligger halvfärdigt på pysselbordet just nu. Jag höll länge på och försökte få till det men det ville sig inte. Givetvis är det blommorna som krånglar. Det blir inte bra hur jag än gör, jag lägger till, plockar bort och byter ut men inget funkar. Frustrerande!
Jag får nog lägga kortet på hyllan ett tag, det brukar funka. Nästa gång när jag tar ner kortet så brukar allt falla på plats.
Nu ska här pysslas iallafall. Ha en underbar dag :)

2 kommentarer:

Po prostu "Karteczki" sa...

Sweet, beautiful card!

Jodie from Oz sa...

wow, I almost missed this fabulous card, I love the shape and this sweet Tilda is beautifully coloured. Just stunning. Hugs Jodie from Oz