söndag 25 april 2010

Nytt kort - Törnrosa

Idag har jag har jag suttit och pysslat lite medans maken spelade golf. Jag lyckades få klart ett kort som legat ett tag, problemet jag hade med kortet var själva dekorationerna...

Jag satte mig ner en dag och gjorde lite egna blommor, jag brukar göra det när jag inte orkar pyssla eller inspirationen inte vill infinna sig. Hur som helst, när blommorna torkat upptäckte jag att dom faktiskt skulle passa på kortet och allt jag behövde göra var att lägga till lite kvistar och annat. Resultatet blev väl helt ok, ganska mycket rosa - igen!Stämplarna kommer från nyaste klubbpaketet. Törnrosa har jag fäst i öppningen med 3D-kuddar.Jag har sprayat glimmermist i 2 olika färger på den svarta blomman fast det syns lite dåligt på bilden. Törnrosa har fått stickles på hårbandet.Jag har valt att inte sätta text på kortet, det gör jag när jag vet vem som ska få det.
Nu tänkte jag sätta mig och göra lite fler blommor :)

6 kommentarer:

Linda Muhr sa...

Blommorna är fantastiska! Bara älskar dina blommor!

Hela kortet är fint så klart! ;)

Marie sa...

Wow, jättefint kort. Du är så duktig. Ha det gott, kram Marie

Alexandra sa...

beautiful card, i love the flowers and the magnolia.
lg
sanny

Ingrid sa...

Wow, so great! The colors you choose are gorgeous. Fab work.
Hugs Ingrid

Ansi sa...

Ett jättefint kort, verkligen. Jag gillar hur du lägger pappren lite på sned bakom motiver...om man skulle våga sig på lite assymetrik?!;o)
Du e ju bara bäst på att göra egna rosor! Jag har övat, men utan vidare resultat...
Kraaam

syster jennie sa...

Saknar er med