söndag 20 september 2009

Kort á la scrap-stil

Jag har inte hunnit pyssla så mycket som jag velat den här helgen. Trodde jag skulle få massor gjort men så blev det inte.

Igår satt jag med ett projekt som jag startade i fredags och jag kom ingenstans. Jag har en fram och en baksida klar men det som ska vara inuti lyser med sin frånvaro. Man kan säga att jag har kört fast.
Om ni undrar vad det är för projekt så kan jag säga att jag bestämde mig för att använda min BIA till att göra ett litet album. Jag blev så sugen på att scrappa ett litet album (15 x 15 cm) men jag har inte scrappat på evigheter så jag har kört fast innan jag ens kommit igång!

Jag är inte särskilt förtjust i att sitta och leta bilder som sen ska fixas till och skrivas ut - det är största orsaken till att jag slutade scrappa.
På nåt sätt måste jag komma igång, jag behöver nog bara lite inspiration och träning så därför började jag med ett litet kort som jag liksom scrappade ihop.Jag har använt spillbitar och jag ville göra ett ganska enkelt kort som är sparsamt dekorerat.
Har bara använt några små minirosor och en rulle noter som jag gjort själv. Bokstäverna har jag stansat ut i foam med QK:en och alfabetet heter CK Handprint.
Jag tänkte göra några fler liknande kort som träning. Det svåraste är att välja ut stämpelmotiv och det var också det som tog längst till när jag gjorde detta kortet. Känner att jag behöver fler textstämplar.

Vi ses!

4 kommentarer:

CraftyC sa...

This is a gorgeous card and so beautifully coloured!!
Clairex

Lillemor sa...

Så himla sött, gillar verkligen det här kortet! Enkelt men smakfullt. Textstämplar kan man aldrig få för många av, vill alltid ha nya! Kul att se lite äldre Tildor hos dig, du behandlar dem verkligen med öm hand!
Kram Lillemor

Kim Piggott sa...

Wow this is so beautiful!
Such a wonderful card!
hugs
kim x

Kellie Winnell sa...

As always another gorgeous card, colouring is amazing, such an inspiration to all :) xx