måndag 11 oktober 2010

Dt ask

Här kommer en liten uppdatering från mig :)

Mitt pysselbord har varit överhopat med olika ofärdiga projekt, pappersspill och diverse pysselgrejer och nu har jag fått nog. Hela sommaren har jag gått och tittat på röran men inte orkat göra något åt det. Nu har jag tagit mig i kragen och gjort klart en ask som egentligen skulle kommit med i förrförra numret av magnolia ink (skäms) men inte hann bli färdigt.

Mitt projekt var att göra 3 askar i olika format/storlekar och 2 av dom har jag ju redan visat. Den tredje skulle bli en kortask med kort och allt men nu blev det bara en ask (jag hoppade över kortet p.g.a tidsbrist).

Temat var höst och så här blev asken...Jag har ett dtpaket liggandes med julmaterial som jag tänkte göra några kort av. Nu när jobbet är slut så har jag ju tid igen, önskar bara att lusten och inspirationen kunde infinna sig också.
Eftersom det alltid brukar funka att köpa lite nytt så beställde jag igår lite clearstamps från Inkadinkado. Det blev en bunt med halloweenstämplar eftersom jag har tänkt att göra lite inbjudningar till dotterns halloweenkväll som hon ska ha här hemma ihop med några få tjer ifrån klassen. Hoppas nu bara att lusten kommer samtidigt med stämplarna...

Ha en bra dag :)

4 kommentarer:

De Roelies sa...

what nice youre boxen

Lisa sa...

Hej, första gången jag var inne på din blogg. Du gör ju supersnygga saker!! Älskar din stil =D

/Lisa

Paperaddict sa...

Åhhh så nydelig! Og så herlig å se noen kreasjoner fra deg igjen ! Gleder meg til å se hva du kommer opp med når du bruker dine nye julestempler fra Magnolia. Jeg fikk pakke i posten på lørdag - med ferske julestempler fra Magnolia. Gleder meg til å sette meg ned og må malt noen motiver...

Alexandra sa...

Vilka härliga askar!