tisdag 12 oktober 2010

Här kommer en till...

Idag har jag lyckats göra klart ännu en ask som bara legat sen i våras. Själva asken var redan klar, det var bara att dekorera.Allt material som jag använt till denna ask kommer från magnolia. Jag har bl.a använt en av deras nya dies (doohickeys).Magnolias egna papper passar perfekt till att klä dessa askar med eftersom dom matchar varandra så bra.

Idag har jag egentligen tänkt måla lite motiv och börjar på några dt-kort men lusten ville inte infinna sig riktigt. Kanske blir det imorgon istället.

Vi ses :)

8 kommentarer:

Maritha sa...

SÅÅÅÅÅ fina askar!! Du är så himla duktig! =)

Kram Maritha

Shake sa...

Love this creation soooo much!!!
The flowers and the papers are pretty!!

hugs from Italy, Albert

Sabina sa...

Dina askar är så ljuvliga!! Vad är storleken på fyrkanten du börjar med? Hur mycket större gör du locket?

syster jennie sa...

Haha, nej inte vräka i sej, men typ en gång i veckan :P Haha... Ska börja testa på det där med mörk choklad lite mer.. Finns ju en del att välja på har man ju sett :)

syster jennie sa...

Usch ja :( Är det nått som verkligen kan få mej att gråta så är det när sådana fina, vackra o oskyldiga små barn far så illa...

syster jennie sa...

Nej, jag hade oxå svårt för att se det, men man fastnar liksom. Ja fy, vilken hemsk mamma... Välja en sån elak karl som bryter båda benen på en liten 2 åring... usch usch usch!!!! Vet.. kan heller inte sluta tänka på det... Fyfan!

Skulle nån jävla kille göra illa min son så skulle jag kasta ut han balkongvägen liksom... Men mamman kanske inte är rätt funtad, vet ej. Hon säger sej vara oskyldig till nått utav det iaf. Tyckte hemskt synd om pappan som kom hem ifrån ett krig dagen efter att barnet hade blivit mördad :(

syster jennie sa...

Oh ja.. jag njuter var sekund av honom :)

BA sa...

wonderful box
xoxo BA