tisdag 21 oktober 2008

3 nya kort...

... har jag hunnit med! Det är så kul när det bara flyter på och det går lätt.

Jag satte mig vid pysselbordet så fort barnen hade somnat igår kväll och pysslade i ca 2 timmar och fick nästan färdigt ett kort. Det var bara att montera ihop det vilket jag gjort idag.
Det blev ett kram-kort...


Jag har använt mig av en stämpel från magnolia, blommor som jag stansat ut i olika storlekar, lite bling-bling och lite utstansat Qk.


Kort nummer två...ja, det blev ett kram-kort till. Det gick av bara farten, innan jag hann blinka så var det klart!

Här har jag använt en textcirkel, clearstamps (swirls), utstansade blommor som jag satt lite bling i, band, knapp och Qk alfabetet Studio classic. Stämpeln är en gammal magnoliastämpel som jag som vanligt målat med distresser.


Så till sist har vi kort nummer 3 och det blev INTE ett kram-kort. När jag gör kort använer jag av nån anledning mest stämlar som passar till tjej så nu bestämde jag mig för att göra ett lite mer "grabbigt" kort, dom är svårare att göra tycker jag...


Här har vi ännu en stämpel från magnolia, lite tickets som jag skrivit ut från datorn, utstansat Qk (mistletoe och handprint mini). Jag har använt en textruta, tickets och några små blommor som dekoration. Som sagt, killkort är svåra...

4 kommentarer:

Camilla sa...

Dom är jätte fina alla 3.
Din färgläggning och ditt sätt att kombinera papper och mönster..
Såå Fint.
Ser ditt namn i bloggen i dag och,
HUR KÄNNS DET?
Du är så välkommen vännen..
Kram Camilla

Paradise sa...

Välkommen till Teamet! =D
Va skojsigt å se ännu ett svenskt ansikte i gänget! =)
Du gör superfina kort vännen!!
En väldans inspirerande blogg!
Kram Petra
http://paradises.blogg.se

SasSa sa...

Åh grattis till Dt platsen!!! Du gör urfina kort!!! Å från rätt landskap också;).

Tack för gullig kommentar in min blogg.
Pappret jag använde har jag faktiskt köpt på Magnolia sommaren 2007. Ett handgjort papper tror jag och i a4 format, står tyvärr ingen tillverkare. Vet också att jag köpte ett likadant av Pysselmyran på vårmässan i GBG för jag tyckte så mycket om det. Dock tänkte jag inte på vad det stod på pärmen hon hade dem i. Lessen att jag inte kan ge dig mer svar.
Kram SasSa

Muffin sa...

Oj, vilka fina - vad produktiv du är!