torsdag 23 oktober 2008

~Tack x 2 ~

Idag har jag inte hunnit med så mycket pyssel som jag hade velat eftersom jag har haft fullt upp med annat men ett kort har jag iallafall hunnit göra. Dessutom har jag gjort färdigt kortet som blev liggandes igår.
Jag är en sån som inte gärna lägger ifrån mig saker som inte är färdiga men ibland måste man ju. Jag råkade ladda upp bilderna i fel ordning så det första kortet är det jag gjorde idag.


En gammal magnolia stämpel, mönsterpaper mestadels från BG, Qk Abigail heter alfabetet jag använt här och sen har jag dekorerat med lite blommor från Prima och diverse blad som jag stansat ut med Qk:en.
Från början hade jag texten utstansat i vitt men jag bytte ut det vita mot ljuslila bling vilket gjorde att texten inte syns riktigt lika bra men det får gå ändå.

Nästa kort är kort från igår. Här har jag använt en nyare magnolia stämpel och igen olika mönsterpapper från BG. Jag har dekorerat med lite blommor och några cirklar som jag klippt ut i olika mönsterpapper. Det som fattades på kortet igår var alla blommorna och dom 3 punkterna som jag satt på var sida om texten "Tack".


Imorgon är det fredag igen. Vad veckorna går fort! Dom bara susar förbi och jag tycker inte jag hinner med nånting...
Nu ska jag iallafall gå och plocka undan lite innan jag åker och hämtar alla ungar på dagis/fritids/skolan...

2 kommentarer:

Paradise sa...

Jättejättefina kort!! Blev extra kär i kort nr 2! Härliga papper och färger! =D
Fint färglagt också =)
Må gott å trevlig helg1
Kram Petra
http://paradises.blogg.se

Therese sa...

Du gör underbara kort!! Glad att jag har hittat hit.
Kram
http://thereselittlecorner.com/blogg/