fredag 31 oktober 2008

Äntligen fredag!

Så har första snön kommit - usch! Barnen är förstås uppspelta och tycker det är jätteroligt medans jag själv är mindre exalterad. Jag är inte särskilt förtjust i snö och kyla, jag gillar inte att frysa.

Det är ju fredag idag och det gillar jag däremot! Det betyder att maken kommer hem från jobbet (ja, han jobbar borta på veckorna) förutom trevligt sällskap får jag ju hjälp med barnen. Det har varit en jättejobbig vecka med lillan som varit sjuk och bara kliat och gnällt hela dagarna och nätterna. Nu har iallafall dom flesta vattenkopporna torkat in och jag tror inte att några nya är på väg.

Igår kväll satte jag mig vid pysselbordet direkt när barnen hade somnat och började på ett kort. Motiven hade jag målat tidigare på dagen så jag behövde bara göra resten. Givetvis vaknade lillan efter halvtimme och jag ville så gärna göra klart kortet så jag fick göra det med henne gnällandes i mitt knä. Behöver jag säga att det blev ett snabbkort? Det fick ju gå undan för hon ville inte alls sitta där och titta på medans jag pysslade.
Hur som helst, så här blev resultatet...
Jag har lagt glitter på blommorna och monterat några av dom med 3D kuddar för att det inte ska bli för platt. Blommorna kommer förrsten från en av magnolias nya kollektioner. Det var en del saker jag hade tänkt göra innan jag monterade kortet men det glömde jag helt bort eftersom jag var tvungen att snabba mig. I fortsättningen pysslar jag utan barn i knät. Det går så mycket bättre om man inte har nån som skriker i örat och inte kan sitta still...

Dags att återgå till sysslorna - stryketvätten väntar...

Trevlig helg på er!

9 kommentarer:

LINANNA DESIGNS sa...

WOW simply stunning!!!! Linda x

Camilla sa...

Åh, då behöver du en STOR kram:)
Ett jäätte fint kort trots lillan på knät som var såå ledse.
Jag gillar det och helt i min smak.
Gillar dina upplägg och blommorna kommer till sin rätt.
Kram Camilla

Kristine sa...

Wow! Så søtt dette kortet var.
Så fint med alle blomstene du har pyntet med!
Ha en god helg!
Klemmer fra Kristine

Turid Mari sa...

Heiii :)
Tusen takk før gode ord, snille du!! :) Fantaastisk kort du har laga, ser ikkje ut som et "snabbkort" i det heile tatt! Tenker at du har brukt masse tid på å male så vakkert, men sida du tok det i to omganger føltes det bare "snabt" ;) *knis* Har valgt å legge til litt dekos på magnoliakortene, så får det bare stå til ;) Men så du hadde spurt inne hos Camilla og æ gjordet det samme :) Her har det også kommet snø i natt, men bare bittelitt, som e borte allerede!

Ønske dæ ei flott helg, snuppa!
Klem!

Turid Mari sa...

Tusen takk, søte duu!! :)
Bruke Aged mahogny.. Syns den får den mørkeste og rikeste rødfargen æ :) Men e så enig i at det e vanskelig å få til fin farge!!! :)
Syns du fargelegg heilt nydelig!! Likte så godt måten du hadde brukt blomstran på detta kortet!! Delikat!
Klem te dæ!

Jennie sa...

Vart är mitt 18 års kort då? :p

/ syster

Jennie sa...

Kolla in min blogg ;)
http://jennieocholivers.blogspot.com

Jennie sa...

Ja han gillar faktist dom :)

Jules sa...

Absolutely gorgeous!!!