måndag 27 oktober 2008

DT kort

♥ ♥ ♥

Här kommer dom andra 3 DT korten som jag lovade. Trodde det skulle vara bättre att fota i dagsljus men det blir inte alltid så bra det heller. En del färger stämmer inte riktigt med verkligheten men det är nära nog så det får duga.
Det är näst intill omöjligt att få svart ditress till att bli svart! Den blir helst grå...
Jag testade att måla brunt skärp och bruna stövlar på en tomte men det blev inte bra det heller.


Den här var lite krånglig att måla, bakgrundsstämpeln alltså. Så små detaljer - väldigt pilligt! Jag har lagt glitter i stjärnan och det som ska föreställa snö som faller.Jag har målat ett motiv till idag och ikväll ska jag försöka göra ett kort och sedan har jag bara ett DT kort till att göra, sen var det klart för denna gången.

Jag ska vara hemma hela veckan med barnen som har höstlov och då kan man kanske tro att jag kommer få många kort gjorda men inte! Den minsta är ju sjuk i både vattenkoppor och en värsting förkylning så det blir nog inte mycket gjort på pysselfronten. Förhoppningsvis sover hon lite bättre ikväll och då kan jag kanske få nåt gjort om jag har tur. Vill ju gärna göra färdigt dom två sista DT korten.Dags att gå och ta en titt i ugnen och se om middagen är klar än! ♥ ♥ ♥Ps. Om det fattas bokstäver här och där i detta inlägg så är det för att batterierna i tangentbordet börjar bli dåliga...

3 kommentarer:

Turid Mari sa...

Så vakre kort du lage :)
Har akkurat fått mitt første DT kit fra Magnolia og sniker litt rundt for å se hva dere andre lager. Er vant til å bruke mye pynt på kortene mine, og siden det ikke følte så mye med pakken ville jeg se hva som var "lov" i forhold til å legge til ting fra egen samling ;)
Takk for inspirasjon!
Klem fra Turid Mari.

Muffin sa...

Åh, så mycket fint du har gjort - både i detta inlägget och förra! Undra på att de vill ha dig i sitt DT-team!!
Kram!

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Kram Mariante