onsdag 22 april 2009

Äntligen en uppdatering!

Jag fick inte nån möjlighet att pyssla i helgen eftersom jag var sjuk men i förmiddags innan jag gick till jobbet knåpade jag faktiskt ihop ett gratulationskort.
Min bror fyller 35 år imogon och vi är bjudna dit på lördag. Eftersom jag inte har så mycket tid denna veckan fick det bli något enkelt. Jag tog ett motiv jag målade för några veckor sedan och jag utgick från det. Jag hade målat det i lila och det är väl inte hans favoritfärger direkt men det ser ju vårigt ut iallafall!

Jag klippte ut små fyrkanter av Martha Stewart mänsterpapper som jag limmade på vit bakgrund och sedan fäste på en svart kortstomme. Givetvis har jag chalkat alla kanter :)
Kanske fyller jag i siffror och ext med lite vitt för att få det rätta "blänket".Jag har fäst stämpelmotivet med 3D-kuddar och likaså den vita botten för att få lite höjd på det hela. Jag har ett kort till att göra till min brorson som har fyllt 15, det ska också ges på lördag. Dom brukar slå ihop kalsen eftersom dom fyller så tätt. Jag hoppas hinna med det imorgon eller på fredag förmiddag.

Resten av veckan jobbar jag 12-18 så det blir lite stressigt men jag hoppas jag hinner. Ska använda ett färdigt motiv där också så det ska nog bli klart i tid.

För övrigt så är allt bara bra. Jag trivs jättebra på jobbet :) Det kan bli dyrt att jobba där för det finns så mycket snyggt, jag har redan köpt en del och jag har hängt undan lite mer som jag ska betala när jag får lön på fredag...

Go'kväll på er!

3 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Such a fabulous card!
hugs
kim x

Muffin sa...

Snyggt! Jättefint med rutorna bakom. Ha en go helg!
*kram*

megastamper sa...

wow your card is so beautiful and looks so pretty.
hugs, bea