lördag 11 april 2009

Dt-kort

Idag har det varit stålande solsken och varmt och skönt ute och medans maken och mellersta dottern var på golfbanan och slog bollar så passade jag på att pyssla ihop ett kort av dt-paketet jag fick härom dagen. Jag skäms nästan över att säga att jag satt inne hela eftermiddagen men jag var så sugen på att pyssla så jag kunde inte låta bli.

Minstingen satt bredvid och målade, ritade och klippte, det blir nog en liten kortmakare av henne med när hon blir lite större.

Paketet innehöll många av söta stämplar och till det här kortet har jag använt 3 st , den fina bakgrundsstämpeln, sittande Tilda och texten "Happy Spring". Jag har målat med distress-refiller som alltid. Blommorna har jag chalkat lite med mörkbrun chalk och jag har använt samma chalk till kanterna runt mönsterpapper och själva kortstommen.
Jag har använt stickles som jag lagt på solen och mitten på dom röda blommorna.Ja, det var allt jag hade att visa idag. Imorgon ska maken golfa så jag kanske passar på att göra ett kort till. Ska strax lägga barnen och sen ska jag kolla på Robinson. Glad påsk :)

6 kommentarer:

Camilla sa...

Ååå så søtt! Gøy å se nye stempler! Og kortene du lager er jo bare helt nydelige! Takk for masse inspirasjon:)
God påske!
Klem, Camilla.

Inge sa...

Very, very sweet!!!

Have a wonderful easter:o)

Inge xx

Yvon (jioya) sa...

I like your card, perfect spring colors.

Hugs Yvon.

Therese sa...

Underbart vårigt!

Muffin sa...

Mums, så fint -härliga färger!

Po prostu "Karteczki" sa...

Sweet, beautiful card!