lördag 25 april 2009

Grattiskort


Denna veckan har varit lång men nu är det äntligen helg, det har jag sett fram emot hela veckn. Det har varit kul på jobbet men jag har varit tött hela veckn och gårdagen var värst. När jag kom hem (ca.18.30)hade jag ont i ryggen, fötterna och benen, det gjorde ont nästan överallt och det var så skönt att sätta sig. På jobbet står man och går hela dagen, det blir man trött av.

Idag är det underbart väder ute! Maken spelar golfturnering just nu men han borde väl vara hemma snart. Vi kommer spendera eftermiddagen hos min bror (och brorson) som fyller 35 och jag gissar att vi kommer vara ute. Det är inte ofta vi hinner umgås allihop så det är kul när det väl händer.

Idag gjorde jag klart dom sista detaljerna på båda korten som ska med på kalas. Brorsonens kort blev också ganska enkelt eftersom jag inte haft så mycket tid till pyssel. Jag ska bara lägga till lite " vitt blänk" på alla bokstäver och siffror.Så här ser insidan ut på det ena kortet ut. Har suddat ut alla namn, tyckte inte dom behövde synas...Och här är baksidan!


Har fler kort planerade men det får bli när jag har tid. På måndag är jag ledig, vi hade planerat en sak då men det fick vi tyvärr avboka så iställer ska vi åka och köpa vårskor till alla barn. Jag jobbar tisdag, onsdag och torsdag och fredag är ju röd dag så då är jag ledig igen, då har vi planerat att åka till Ullared. Bara för att kolla lite, och kanske handla lite om man hittar nåt. Jag har bara varit där vid juletid förut och då har vi mest handlat leksaker. Vi har även planer på att sova på hotell den helgen om barnvakten går med på det :)

Ska fixa lite mat till barnen nu. Ha en underbar dag!


5 kommentarer:

megastamper sa...

i find it so wonderful to see also the old images on your blog mostly the stampers use only the new ones.
your card looks so pretty and is so fabulous.
have a nice weekend.
hugs, bea

Hanna sa...

Du har en liten Award att hämta på min blogg.
Kram,
Hanna

Monkan sa...

Ett jätte fint kort. Alltid svårt att göra kort till killar.
Du har klarat det galant.
Monica

Anonym sa...

Hej!

Vad fint du har gjort. Men var kan man köpa stämplarna-stämpeln till texten inne i kortet?
Mvh
Kerstin

~:Johanna:~ sa...

Jättefina kort! jag gillar verkligen insidan på kortet till 35 åringen. vad är det för typsnitt du har använt dig av där?

// Johanna