torsdag 2 april 2009

Happy Easter

Igår var jag på nya jobbet och "gick bredvid" som det heter. Det var riktigt kul. Jag fick träna en del på kassaapparaten, det är väl den jag är mest rädd för - tänk om det skulle bli fel?!

Det gick bra iallafall och nervös behöver jag inte vara förrän jag ska jobba ensam i butiken, det är ju så mycket att komma ihåg...

Jag ska gå bredvid en gång till (måndag) och sedan kommer jag att jobba ensam i butiken.
Innan jag gick hem igår fick jag välja ut plagg som jag fick ta med mig hem och prova. Man får nämligen en underdel och en överdel gratis när man börjar och sedan har man 30% på allt i butiken - kanonbra! Jag valde ut ett par vita jeans och en underbar tunika som jag har haft ögonen på ett bra tag nu.


Eftersom det snart är påsk tänkte jag att jag skulle göra ett påskkort till butiksägarna/mina chefer och det kortet har jag jobbat på idag. Det tog faktiskt större delen av dagen att göra färdigt. Dom 2 senaste korten har tagit ovanligt lång tid att göra. Jag fick ju börja med att stämpla och sedan måla motiven innan jag kunde börja.

Jag har använt en tag från ett par h&m jeans som jag lagt bakom motivet, lite vit punchinella, Kaiser och MF -papper. Kortet blev inte riktigt som jag tänkt mig, det har också hänt ofta på senare tid.
På lördag ska jag och min kusin träffas. Vi brukar träffas och låna stämplar av varandra. Vi kan sitta en hel dag och bara stämpla och stämpla, prata och fika. Våra respektive tycker givetvis att vi inte är riktigt kloka men det struntar vi. Man har ganska ont i armen efter en hel dag av stämplande men det är det värt!

Önskar alla en trevlig helg ifall vi inte ses innan =)

6 kommentarer:

Lim sa...

Beautiful!!!! This card and your coloring are stunning!!! as usual!! :)
I love all the details inside and out!
Hugs,
LIM

Liv sa...

Kjempefint påskekort.

megastamper sa...

wow that´s such a cute and so wonderful card ... it gives a good feeling for easter.
have a nice and sunny weekend.
hugs, bea

Erica sa...

Underbart kort!!! Du får alltid till det så bra, klockrent varje gång!
Gillar de milda färgerna, pappernas placering och alla fina blommor så fint placerade.

Kram, Erica

Sinikka sa...

Tror nog att du klara dig fint att jobba ensam. Det kanske lite läskigt första gången.....Håller i alla fall tummarna att allt kommer gå bra.

Ditt kort är så fint igen. Härliga färger och mycket fint färglagd.
Super insida.....
Det är alltid lika kul att titta in hos dig, dina kort är mycket välgjorda.
Kram Sinikka

Muffin sa...

Vilket jättefint påskkort, så fint med insidan också! Du är så GRYM!