söndag 10 maj 2009

Fröken-kort

Så var det dags för en uppdatering igen då, hinner tyvärr inte med riktig just nu fast jag gärna vill. Jobbet tar ju det mesta av min tid och sen är det ju barnen och lite hushållsarbete som ska utföras.

I helgen har jag iallafall tagit mig tid att pyssla lite. Igår fick jag klart det första fröken-kortet. mellan-dotterna ska ge sina 2 förskolefröknar dessa kort när hon slutar i juni ihop med en liten present.
Stämpelmotiven är från magnolia och jag har målat dom med distresser. På Tildas vingar och fjärilarna har jag lagt stickles för att dom ska glittra.
Jag har dekorerat med minirosor (från Brunkullan) och diverse utstansade blad och kvistar. Texten har jag skrivit ut direkt på motiven med hjälp av datorn.

Tyvärr såg jag inte det svarta från skrivaren längst ner på motivet förrän det var försent. Jag hade inte orkat måla en ny iallafall, det gick så trögt att få till detta motiv för när jag påbörjade det hela var jag inte särskilt inspirerad.
Kort nr.2 blev till idag. Ännu ett gammalt motiv från magnolia som jag målat med distresser. Har använt lite stickles även här. Jag ville att korten skulle var olika men ändå likna varandra lite så därför har jag använt samma dekorationer och samma papper.

Idag var jag mer inspirerad när jag satte igång så det gick lite lättare idag. När jag kommer ifrån pysslandet ett tag så tappar jag nästan lusten lite. Går det en vecka eller två emellan så blir jag lite "rostig" och det går trögt att komma igång igen...


Egentligen är det en norsk flagga Tilda håller i men jag försökte få den att se så svensk ut som möjligt. Jag har lagt stickles på den och på skorna fast det var fortfarande fuktigt när jag fotade så det syns inte så bra.
Det var allt för idag. Hoppas nu att det inte dröjer alltför länge innan nästa uppdatering. Jag ska jobba på 2 studentkort så fort jag får mer tid. Fortsatt trevlig söndag!2 kommentarer:

megastamper sa...

oh such fantastic cards again, so wonderful and cute.
hugs and a nice weekend, bea

Vicki sa...

this is stunning, love the layout and all the different papers you have used, the flowers look beautiful too xx vicki xx