söndag 3 maj 2009

Shopping, shopping och mera shopping!

Jag har inte hunnit med att varken blogga eller pyssla på ett tag nu, vilket är lite trist. Lusten har funnits men inte tiden tyvärr.
Det har varit mycket med jobbet och lite annat. Jag har ju jobbat en del sena kvällar och då hinner man inte med så mycket när man kommer hem.

I fredags var vi iväg till Ullared. Hittade massor med kläder till barnen, kjolar, capribyxor, toppar m.m. Jag köpte inte så mycket till mig själv, det blev en top, en ny handväska och en vårjacka.
Har spenderat en hel del på mig själv den sista veckan, bl.a nya Pumadojjor, lite kläder från butiken jag jobbar i och en ny mobil.
Min gamla mobil hade jag väl haft i sådär en 7 år och det var en flipmodell som inte kunde göra mycket annat än sms'a och ringa och ta emot samtal. När jag ändå bestämt mig att skaffa en ny tänkte jag att det är väl lika bra att skaffa en riktigt bra mobil som man kan använda till mycket. Det fick bli den här lilla godingen...En vit apple iphone visserligen inte var billig men kan användas till mycket. Den har touchskärm och kamera samt en massa andra finesser. Det finns tusentals användbara och roliga applikationer (spel m.m) att ladda ner. Jag är supernöjd!

Kommande vecka har jag lite bättre tider på jobbet, jag slutar lite tidigare några dagar och tänkte då passa på att pyssla ihop lite kort, måste ju få färdigt studentkort och frökenkorten i tid. Måste även åka iväg och shoppa lite leggings och annat till dom små, fanns tyvärr inte mycket sånt på Ullared i deras storlekar.

Maken åker till Kanade den 30 maj och då blir jag själv med barnen i 3 1/2 vecka och jag lär inte hinna med så mycket pyssel då. Förhoppningsvis innehåller mitt nästa inlägg lite bilder på kort jag hunnit göra...

Fortsatt trevlig dag!

1 kommentar:

Syster Jennie sa...

Jag har lösenord på min blogg i mellan åt och det är alltid samma så du vet!
Användarnamn: J&O
Lösenord: Halilaulu