lördag 16 maj 2009

Studentkort

Idag tänkte jag visa studentkorten som jag jobbat på. Har ju varit tvungen att pyssla i omgångar eftersom tiden inte riktigt har räckt till men nu är dom iallafall nästan klara. Ska bara fixa till insidorna. Har ingen aning om hur texten inuti ska lyda så jag måste gå till affären och ta en kik på studentkorten där...

Jag har gjort korten ungefär likadana, det var enklast så. Mottagarna är mina systrar som tar studenten i juni.

Det blev kanske överdrivet många bilder men det är ju ändå 2 kort som ska visas även om dom är nästan identiska fast olika färgsättning...

Jag har använt stickles på vissa detaljer och det glittrar så fint - särskilt skorna. Tyvärr råkade jag tappa den lilla bistämpeln på Tildas kofta och det blev givetvis två små svarta märken men jag hoppas att mottagaren inte märker detta...


Jag hade önskat att jag kunde satt ett rosa organzaband istället för det vita men jag hade inget så det fick bli det vita, det var det enda jag hade som passade. Det tog mig flera dagar att bara bestämma mig för om jag skulle använda just dom här blommorna, var lite rädd att det skulle bli för mycket rosa.


Här kan man se hur skorna glittrar fint. Har även lagt stickles på dom små minirosorna.


På baksidorna har jag stämplat med grungestämpel och sedan klippt ut min personliga stämpel som jag stämplat på matchande mönsterpapper.

Jag hade först tänkt att skriva årtalet direkt på motiven med hjälp av skrivaren men det blev inte så och det ångrar jag lite nu.

Det finns ännu ett kort att se för dom som vill HÄR.

I helgen har jag tänkt pyssla vidare. Har några fler kort som måste göras, mest födelsedagskort.

Önskar alla en fortsatt trevlig helg :)

6 kommentarer:

Lillemor sa...

Så fina studentkort! Jag giller dem verkligen, den där vikningen på kortet ser spännande ut...man kan inte få mallen? ;o)
Kram Lillemor

Kim Piggott sa...

Wow!
These are just sensational!
hugs
kim x

Sinikka sa...

Men gud, vilka fina kort. Giller dom jätte mycket. Blommorna är så fina.Jag är i alla fall glad att du visar så många kort på dessa två underverk.
Sinikka

Maria sa...

Jätte fina studentkort!! Jag måste själv oxå göra ett. Jag gillade den text-stämpeln med student. Var kommer den ifrån?? Jag undrar oxå lite över din grunge collection som ser så snygg ut. Vart kommer den ifrån??

Hälsnigar Maria

Syster Jennie sa...

Jag antar att den blåa är min haha :p Glöm inte att göra ett fint kort till Olli som fyller år om en månad drygt ;p

Ellis sa...

Fina kort! =)
Var har du köpt din personliga stämpel, den var jättesnygg!
Kram Elenor