lördag 23 maj 2009

Stampartic challenge och studentkort!

Jag har hunnit med 2 kort idag. Det går väldigt trögt nu för tiden när det är så glest mellan pysseltillfällena så det tar extra lång tid att få färdigt ett kort. Jag har ganska många kort som behöver göras den närmsta tiden, det känns som jag inte kommer hinna med alla men vi får se.

Det första kortet är ett kort som jag gjort till Stampartic utmaningen där musik är temat. Jag började på detta kort för flera dagar sen men jag körde fast och kunde bara inte komma vidare så jag fick lägga det åt sidan. Idag plockade jag fram det igen eftersom sista dagen är imorgon.

Det gick verkligen inte lätt!

Jag har stämplat med 2 olika stämplar på tagen, script och noter men det syns inte så mycket, jag har lyckats täcka det mesta med blommor...
Tilda, fjärilarna och gräset kommer från magnolia och dom har jag målat med distresser som vanligt. Textremsan har jag skrivit ut med hjälp av datorn.
Bladen har jag stansat ut på vit cardstock med Qk:en och sedan har jag färgat in dom med grön chalk.

Givetvis har jag använt stickles! Jag har lagt lite på minirosorna, Tildas vingar och fjärilarna. Jag vet att jag har använt det på väldigt många kort senaste tiden men jag gillar verkligen dom glittriga detaljerna.


Motivet till studentkortet målade jag för några dagar sen men jag hann aldrig börja med själva kortet. Jag blev inte nöjd med målningen men bestämde mig för att använda motivet ändå. Jag var lat och orkade helt enkelt inte måla en ny.

Ingen stickles på det här kortet, bestämde att jag skulle låta bli.
Baksidan gjorde jag enkel med bara lite mönsterpapper, personlig stämpel soch en swirl. Stämpeln består av 2 delar, en svart cirkel och stämpelcirkeln och jag har monterat stämpelcirkeln med 3D-kuddar ovanpå den svarta cirklen för att det inte ska se så platt ut.

Det är allt jag hinner med idag. Hejs!

9 kommentarer:

Kari sa...

Nydelige kort! Spesielt det første fikk fram sommerfølelsen min.

Kari :-)

Kim Piggott sa...

Wow your cards are so very fabulous!
Wonderful detail and beautifully coloured!
hugs
kim x

Sinikka sa...

Men herre jisses, vilket kanon fint kort. Om du nånsin kommer att ge bort kortet från..... nu blomstertid.... hoppas jag verkligen att jag skall bli den nya ägare. Så fina detailjer. Du är verkligen en pärla på att göra kort.
Student kortet är så klart också fint.
Kram Sinikka

Liten scrapper sa...

Hei!

Fant bloggen din på stampartic... og det er jeg glad for! For noen fantastisk nydelige kort du lager!! WOW!! Du er utrolig flink!!
Legger deg til å blogglista mi, håper det er OK?

Hilsen Merethe

sandra's hobby cards sa...

Wow what a beautiful cards!!

Inge sa...

Oh my goodness your cards are stunning girl, the details are awesome!

Inge xx

Annacarin sa...

Hej, vilka fina kort du har gjort , Det är ju hög tid med både student och konfirmation nu. Själv har det varit konfirmation och bröllops kort! Jag har följt dig en tid och har fått så mycket inspiration. Nu har jag äntligen fått till en egen blogg så jag kan lägga ut mina egna alster.
TACK, Annacarin

Jorunn sa...

Nyyydelige kort! Herlige farger og vakre detaljer! Takk for at du deltar i vår musikk utfordring.
klem,
Jorunn

Eleonora sa...

WoW! Your cards are amazing with all small details! Just stunning!