onsdag 7 oktober 2009

Grattiskort

Jag tänkte visa 2 kort som jag gjorde tidigare i veckan men inte visat ännu.
Det första är ett grattiskort som jag ska ge bort.
Ännu ett kort utan stämpelmotiv, dom är så roliga att göra!
Denna gången går kortet i rosa. Ett rosa band, 2 rosa blommor, charm och ett glittrigt M utgör dekorationerna på detta kort. M:et är en chipboardbokstav köpt på Panduro för hundra år sen, jag har målat den vit och sedan strött på glitter. Glittret köpte jag på Panduro förra julen och det har bara legat i lådan och skräpat - tills nu.
Jag har använt en stämpel ut Grunge collection till baksidan, stämplat min personliga stämpel på en bit papper och sedan klippt ut och fäst med 3D-kuddar.Det sista kortet gjorde jag i söndagskväll. Det jag gillar mest med dom här korten är att dom går så snabbt att göra. Det tog nog mindre än en timme att göra.

Jag har använt Martha Stewart papper här i gult och rosa, ett rosa band, ett glittrigt hemgjort hjärta, glitterbrads och blommor från Prima, bladen är handklippta och färgade med distressdyna.
Behöver jag säga att jag älskar dessa papper från Martha Stewart? Dom är dubbelsidiga och så användbara. Jag hade 4 block i olika färger och mönster och nu är det inte mycket kvar...snyft :(Igår kväll påbörjade jag ett kort och vi får se om jag blir färdig med det idag eller om det blir liggandes. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra med det så jag känner att jag kört fast lite där.

Väntar på stämplarna jag beställt och jag hoppas att dom kommer idag, då blir det kort med motiv igen!

Har även planer på att gör nån slgas "Mina vänner" bok till mellan dottern. Hon går i första klass och då kan det vara kul att ha en sån. Fundrear på om man kan göra en lite enklare variant bara eftersom alla kanske inte skriver och läser så bra än. Får lura vidare på detta.

Trevlig onsdag :)

2 kommentarer:

Muffin sa...

Åh, vad fina alla dina "rut-kort" är!! Jag har stulit upplägget från ett av dina helt och hållet, hoppas det är ok (du har fått cred för det på min blogg). :)

Kim Piggott sa...

Wow stunning cards I am so loving your paper and beautiful detail!
hugs
kim x