fredag 2 oktober 2009

Kort utan stämpelmotiv...

...ja, det är precis vad jag har pysslat med i dagarna 2.

Jag har haft lite svårt att välja motiv till mina kort den senaste tiden så jag bestämde mig för att göra ett kort utan stämpelmotiv och det visade sig vara så kul så det blev hela 5 kort! Jag tänkte visa 2 av dom nu.Jag har klippt ut små fyrkanter, chalkat kanterna, fäst dom på en bit cardstock och sedan sytt sicksack söm runt varje liten fyrkant.Jag har dekorerat det hela med ett rutigt band, ett vitt glitterhjärta, 2 vita blommor, brads och blad.

Hjärtat gjorde jag själv av en bit hård papp. Jag klippte ut och målade med vit akrylfärg sedan ösde jag på vitt glitter som jag köpte på Panduro förra julen. Innan jag fäste det på kortet sprayade jag lite hårspray över hjärtat för att glittret skulle sitta bättre.

Bladen har jag klippt ut för hand och färgat in med distressdyna och sist men inte minst penslade jag på Diamond glaze för att dom skulle bli blanka.

Det enda som fattas nu är texten. Eftersom jag inte vet vem som ska få kortet än ville jag vänta med att sätta text.
Kort nummer 2 är egentligen kort nummer 1, dvs det kort jag gjorde allra först. Jag ville göra ett litet enkelt kort och så här blev resultatet.
Ja, det var allt för den här gången. Nu ska jag göra färdigt ett beställningskort och sedan har jag ett annat projekt som jag måste få klart tills imorgon för då ska den nämligen ges bort i inflyttningspresent!

Trevlig helg på er :)

2 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Wow what stunning work!
Out of this world beautiful!
Have a great weekend!
hugs
kim x

Yvon (jioya) sa...

I love your cards, the first one is my favorit, i can see myself using this idea a lot.

Thanks for sharing,

Hugs Yvon.