tisdag 31 mars 2009

Ännu ett namnsdagskort

Har hunnit göra ett kort idag och det blev ett namnsdagskort till. Min äldsta dotter och min systers lilla son har namnsdag på samma dag så detta kort tänkte jag skicka till honom. Ett ganska enkelt kort men av nån anledning tog det väldigt lång tid att göra. Gillar detta motiv, det är ett typiskt pojkmotiv.

Jag vet att det är lite tidigt men jag tänkte börja att göra tackkort till mellersta dotterns lekisfröknar. Dom pratar fortfarande om julkorten dom fick så jag vet att det blir uppskattat. Det är lika bra att köra på medans inspiration finnes.

Nä, nu har jag suttit vid pysselbordet nästan hela dagen och jag börjar få lite dåligt samvete. Finns så mycket annat som behöver göras. Vi ses!

4 kommentarer:

Muffin sa...

Jättefint kort!
*kram*

Paperaddict sa...

Jeg er innom din blogg hver dag for å se om du legger ut noe nytt - og du skuffer sjelden:-) Takk for at du gir så mye inspirasjon til andre kortmakere! Jeg har selv vært en ussel blogger i det siste, opptatt med oppussing av barnerom og hobbykrok (-bare min egen!). Nå er alt endelig på plass og jeg gleder meg til å få laget kort og lagt ut noe nytt i bloggen min. Måtte bare innom og fortelle at jeg setter pris på å se på alle dine nydelige kreasjoner!
Klem fra Hilde

Kickans_blogg sa...

Åhh så mycket fint du gjort sen sist jag var här!! :0)
Härligt med inspiration!
Kram Kicki

syster Jennie sa...

Åh så fint kort Oliver ska få :)