tisdag 13 januari 2009

Födelsedagskort

Ja, idag har jag gjort 2 st grattiskort. Det som jag tänker visa här är till svärmor, det andra kan ses på min gamla blogg.

Till svärmors kort har jag använt stämpel från magnolia, mönsterpapper MME's Trés Jolie, retroblommor stämplade med grunge collection-stämplar (dom har äntligen kommit!)och halvpärlor. Jag har också fäst en liten mini träslev som jag knutit ett sidenband runt. Texten har jag skrivit ut på datorn.


Jag gjorde blommorna redan igår kväll, var ju tvungen att prova. Jag använde distresser som jag målade på stämplarna (worn lipstick & aged mahogony) och sen var det bara att stämpla, gick hur bra som helst! Trodde först jag var tvungen att ge mig ut för att köpa ett dussin olika stämpeldynor i fina färger men ack så fel jag hade! Distresser gick ju precis lika bra :) Dessa stämplar kommer att användas flitigt! Baksidan har jag satt en bit mönsterpapper som jag stansat i övre kanten med min nya kantstans från Martha Stewart - som jag förövrigt köpt på ebay - och sen stämplat med grunge stämpel igen.
Nu är det badtajm! Vi ses :)

5 kommentarer:

Monique sa...

This is truly beautiful! Love the colour combination and your colouring is fabulous!

xx Monique

Kim Piggott sa...

Such a beautiful card!
Your image is coloured to perfection. Love those gorgeous flowers.
hugs
kim x

Jennie sa...

Jaså skulle hon :o Nu blen jag förvånad haha XD
Ja det kan vi ju, oliver blir enda killen :P
Hoppas det blir kul då :)

Turid Mari sa...

Heii Johanna!!
Nyydelig kort du har laga!!
E heilt forelska i den der Martha Stewart punchen din!! *sukk* :)
Også så søtt med den lille tresleiva du har lagt til! :)

Ønske dæ ei god helg!!
God klem fra Turid.

Carin sa...

Hej! Håh, ett sånt underbart sött kort! :D Alltid en fröjd att titta in här! :) StoOOora retropunchen är ca 7cm! Jag gillar den skarpt! :) Ha en fortsatt fin helg! Med förhoppningsvis en massa pyssel! ;) Kram!