torsdag 8 januari 2009

Hej på er!

Idag var det dags för skola och dagis igen och vem tror ni försov sig imorse? Gissar ni att det var jag så gissar ni helt rätt! Hade av nån orsak ställt klockan på 7.30 när den egentligen skulle stå på 6.30. Kl. 7.10 kommer ena dottern in och väcker mig och jag är ju inte riktigt vaken så det tog ett tag innan jag fattade...
Det var stressigt värre imorse när jag skulle göra iordning mig själv och barnen och försöka komma iväg i tid. Tro det eller ej men jag lyckades komma iväg i tid och barnen kom till skola/dagis i tid.
Avskyr att försova mig och det händer väldigt sällan som tur är. Det är så jobbigt när man måste stressa och särskilt första dan och allt.

Hela julen har jag gått runt och tänkt pyssel, jag har t.o.m drömt pyssel och ändå har jag knappt pysslat nåt. Hela familjen har ju varit ledig och då får man ju passa på att spendera så mycket tid tillsammans som möjligt. Jag måste erkänna att jag hållit mig inne större delen av julen, knappt varit utanför dörren faktiskt förutom när vi åkt till rean ett par gånger...

Jag har beställt lite nya pysselgrejer, bl.a en del stämplar från magnolia, lite papper och stämplar från Brunkullan och en kantstans från Martha Stewart. Dom 2 första beställningarna har inte kommit än men stansen kom igår och den är så fiiin! Den är användbar till så mycket och den kommer nog att bli använd en hel del. Den kommer garanterat finns med på mitt nästa kort! Jag hoppas kunna knåpa ihop ett idag, vi får se om tid finnes. Finns det förresten nån som vet vart man kan beställa vanliga vita halvpärlor i plast? Jag fick en del såna i mitt förra dt-paket och jag skulle vilja ha mer man hittar dom ingenstans.Ha en bra dag allihop!4 kommentarer:

Jennie sa...

Hejsan :D kul att du äntligen har hittat till mitt place :)
Maten var skitgod, det lär jag äta fler gånger :) Hon hade gjort en gryta, med kyckling o paprika o krydder såklart. och wookgrönsaker och kykling. och glasnudlar med nått kryddigt köttfärs liknande gojs som du ser på bilden, det var superstarkt iaf.
Oliver är superlik mej ja :D jag ser mej själv i honom ibland, skit häftigt!

Agnes sa...

Vart har du köpt kantstansen..??den var så fin

Malin E sa...

Min butik i stan har vita halvpärlor om du inte fått tag på några.24:- styck kostar paketen.
Mvh Malin

Susanna sa...

Hej.
Jag har inte hunnit kika runt på din blogg så mycket ännu, men jag såg att du frågade vart det finns halvpärlor. Jag har hitta halvpärlor i en paket med olika storlekar på www.stampelgarden.se jag mailade dom o fråga för dom är tillfälligt slut men kommer in i mitten av februari igen. Dom är dock inte helvita utan lite cremé färgade, men värt o kolla in iaf.

Ha en bra dag.
Hälsning Susanna