fredag 9 januari 2009

Lite pyssel...

...kommer här. Jag har knåpat ihop 2 kort idag, hann aldrig med nåt igår. Jag har använt den nya kantstansen till båda korten som ni kanske ser...
Till det första kortet har jag använt en sittande Tilda och det blev visst lite tajt om plats för blommorna, det ser nästan ut som hon inga armar har...ooops!Till kort nummer 2 har jag använt en gammal (fast ny för mig) stämpel och det är också en sittande Tilda. Tycker den är så söt :)

Det har blivit väldigt mycket retroblommor på nästan alla mina kort den senaste tiden, det bara blir så. Jag älskar dessa stansar och kan inte få nog av dom men nu känner jag att jag måste variera mig lite och det känns lite som en utmaning. Tycker att det är svårt att matcha ihop dom blommor och mönsterpapper jag har med varandra. Av nån orsak så har det blivit så att jag köpt blommor som går mest i rosa toner, lite lustigt i och med att jag knappt har några papper som går i rosa...

Det hörs vilda skrik från vardagsrummet, bäst att gå och kolla. Ha en trevlig helg alla!

5 kommentarer:

Lim sa...

Another 2 beautiful cards!!! Gorgeous coloring and details.
Love it!
HUgs,
LIM

Kim Piggott sa...

Two beautiful cards!
You are so talented love them,
hugs
kim x

Malin E sa...

Hej hej!
Kul att du kikade förbi.
Nej jag har ingen butik, jag har en sida för mina dockkläder som jag säljer ( www.flitigafingrar.com ) men mina kort säljer jag bara på måfå till dom som hör av sig och vill köpa dom typ. =o)
Detta gör jag bara på Hobbynivå och hela förra året blev det nästan inget papperspyssel eftersom jag var så koncentrerad på dockkläderna då jag skulle stå på en julmarknad.Sen sista halvåret när jag separerade från mitt ex och då hade jag ingen lust med nåt alls för jag hade så mycket att göra här hemma att ta hand om. =o)Började 2007 litegrann, stod still förra året och nu tänkte jag ta upp hobbyn lite mer igen för det är så kul att papperspyssla tycke rjag. =o)
Förresten ska jag oxå säga att det var jättefina kort du lagt upp här i bloggen! Kommer besöka dig fler gånger!
Kram Malin

Kjersti sa...

Så koselig kort! :)

Malin E sa...

*skratt* ja det blir lite rörigt idag när jag haft massor av barn här i 2 dagar.De vita halvpärlorna var det ju ja...fniss..
Vår bokhandel här i min stad säljer lite scrapbooking saker,jag köpte bruna halvpärlor där häromdagen och jag såg att de oxå hade vita för jag stod och valde mellan dem då.De har ingen internetbutik men om du vill att jag ska handla pärlor och skicka till dig så kan du bara höra av dig.
Kan maila mig i sådana fall om du inte får tag på några ( det var det jag menade att jag kunde hjälpa dig med då jag såg du sökte sådana )
malin.ellegard@telia.com är min mailadress. =o)
Kram Malin