tisdag 10 mars 2009

Det är mycket nu...

Jag känner att jag har varit lite frånvarande på sista tiden. Känns som jag inte hinner med nånting sedan jag började jobba!
Först var det 3 dagars utbildning som började förra tisdagen, på sista utbildningsdagen började också själva jobbet (Telia kundtjänst). Gissa om det var nervöst? Vi var ju visserligen ett helt gäng men ändå. Nu har jag ju jobbat 4 dagar och det känns riktigt bra och det är riktigt roligt! Synd bara då att jobbet är slut efter nästa vecka. Först fick vi höra att det kunde bli förlängning men nu verkar det inte som det blir det.

Jag har varit så sugen på att göra kort men inte haft nån tid alls till sånt tyvärr. Hade fullt upp hela förra veckan med utbildning och jobb och i fredags åkte vi ju iväg till Borås och bodde på hotell hela helgen (en liten födelsedagspresent till mig eftersom jag fyllde år :)
Denna veckan har jag ju fullt upp med jobb igen men jag hoppas få tid till helgen. Jag menar förstås att jag MÅSTE få tid till helgen! Har ett speciellt kort jag måste pyssla ihop :)

På söndag ska jag på en jobb intervju. Sånt brukar man ju inte direlt göra på söndagar men det fanns ingen annan dag som passade. Det är en s.k andra intervju, var på den första nån gång i februari och fick känslan av att det gick väldigt bra och det gjorde det uppenbarligen efter som dom vill träffa mig igen. Mer om detta vid ett annat tillfälle.

Jag hoppas jag kommer att ha nåt att visa upp här snart igen. Önskar alla en trevlig kväll!

1 kommentar:

Kim Piggott sa...

Good luck with the next interview!
hugs
kim x