lördag 21 mars 2009

Ett litet påskkort

Sitter här och väntar på att batteriet till kameran ska ladda tillräckligt för att ladda över några bilder till datorn - det var helt dött när jag skulle göra detta.

Den stationära datorn har kraschat och våran laptop är stendöd, strömkabeln har gått sönder så batteriet går inte ladda. Vi har beställt en ny men det dröjer väl ett tag innan den kommer så fram tills dess så använder vi min lilla laptop (och den är verkligen liten). Den använder vi mest bara till surf så det finna inte särskilt många program på den men den får duga så länge. Tur att man har mer än en dator!

Idag har jag suttit och pysslat en stund på eftermiddagen. Jag fick ihop ett påskkort som inte blev som jag tänkt. Har använt dom nya påskstämplarna från magnolia. Tänkte att det var bäst att få åtminstone ett påskkort klart innan jag börjar jobba igen, då lär jag väl inte hinna med så mycket pyssel.
Jag har använt papper från Martha Stewart, bokstäverna är chipboard som jag färgat in med mörkbrun chalk, blommorna är prima, bradsen och dom vita halvpärlorna har Camilla inhandlat åt mig, dom kommer från magnolia. Som vanligt har jag målat motiven med ditresser.

Tänkte jag skulle försöka få ihop ännu ett kort imorgon. Har även ett kort som är färdigt, behöver bara göra insidan färdig.
Ska gå och kolla barnprogram med knattarna nu. Hejsvejs!

7 kommentarer:

Zarah sa...

Helt fantastiskt kort... Du är suverän!!

Kim Piggott sa...

Wow such a beautiful creation!
hugs
kim x

Sinikka sa...

Vad fint det blev med chipboard bokstäverna. Du har väl inte färglagd dom med torr chalk eller???
Ha en lugn söndag

Mill@n sa...

SUPER fint kort!! KOllat runt lite hos dig och du har en ny beundrare i din fanclub ;o). Kalasfina kort du skapar!!

Lim sa...

Wow .. This is gorgeous!!! Love the flowers and the letters..
Hugs,
LIM

Caroline sa...

Vilket fint påskkort! Jag gillar speciellt hur du har satt bokstäverna lite på varandra, de måste jag testa någon gång.

annemarie sa...

wow lovely card and the image is so sweet

hugs Annemarie