torsdag 26 mars 2009

Nya stämplar och ett kort

Idag kom det 2 hela paket till mig! Ett från Stämpelgården, 2 stämpeldynor, embossingpulver och lite chalks och det andra paketet var från Magnolia och det innehöll lite cardstock en del nya stämplar som jag beställde häromdan. Det är alltid lika kul med nya stämplar =)

Minsta dottern har maginfluensa så jag har varit hemma med henne idag och passade då på att pyssla ihop ett kort. Äldsta dottern har namnstag i april så jag gjorde ett namnsdagskort till henne. Stämpeln som jag har använt här är en av dom jag fick i mitt paket idag. Jag minns inte vilket år den är från, 2006 eller 2007, så den är ju inte direkt ny men den är ny för mig och jag har alltid gillat denna stämpel.

Som vanligt har jag använt ditress-refiller när jag har målat, texten "Grattis på namnsdagen" har jag skrivit ut direkt på motivet med hjälp av datorn.
Dom små stjärnorna är QK och dom stora har jag klippt ut för hand. QK alfabetet heter moxie skinni mini, bradsen och halvpärlorna kommer från magnolia (I love them!) och tagen kommer från ett par jeans köpta på H&M. Jag sparar alltid sånt som jag tror kan komma till användning...
Mönsterpappret kommer från Kanada och jag vet faktiskt inte vad det är för märke.

I paketet från magnolia fanns även lite studentstämplar med, jag tänkte nämligen börja göra lite såna kort. Båda mina systrar tar studenten i juni och sen täkte jag sälja en del, det är alltid bra att vara ute i god tid så slipper man stressa ihop korten sen.
Jag kommer försöka hinna med att göra så många kort som möjligt innan jag börjar nya jobbet i april för sen blir det inte mycket tid över.

Tänkte måla lite fler motiv ikväll. Jag skickade ut maken att köpa EZfoam för bara en av stämplarna var monterad så jag har inte kunnat stämpla alla.

Dags att kolla till lillan. Ha det så bra!

2 kommentarer:

megastamper sa...

wow what an fantastic and so cute card with this old tilda ... your card looks so pretty and funny, makes a free feeling.
hugs, bea

Jennie (lillasyster) sa...

Oliver har namnsdag ihop med Olivia :p
Varför har du inte lagt ut mammas kort som hon fick av dej? Det är ju det finaste du gjort!