onsdag 20 januari 2010

Ett kort i lila

Jag tänkte visa ett kort jag gjorde igår. Det var definitivt inget snabbkort, tog mig hela dagen att få ihop det.
Bakgrunden gjorde jag på morgonen - stämplar, distressdynor, blendingtool och akvarellpapper använde jag som vanligt. När den var klar visste jag inte vad jag skulle göra med den så den fick ligga hela dagen på mitt pysselbord. På kvällen efter att barnen lagt sig satte jag mig ner igen och gjorde ett försök och tillslut fick jag faktiskt ihop det.Så här blev det alltså. Ett enkelt stilrent kort...som vanligt när jag inte har nån riktig inspiration.

Det verkar kanske som dom egengjorda rosorna är dom enda dekorationerna jag har just nu men jag kan inte låta bli. Jag har massor med andra blommor som jag skulle använda men det slutar ändå alltid med att jag använder pappersrosorna...
Dom är så enkla att göra och man kan anpassa dom efter kortet. Här har jag chalkat kanterna på rosen med lila ditress istället för brunt som jag brukar göra och den passar perfekt till just det här kortet.

Ute snöar det som sjutton och jag som snart måste ge mig ut och hämta barnen. Räcker det inte med den snön som vi redan har?
Dåligt plogat är det också och när man skjuver kärra med barn i så går det tungt kan jag säga. Det är ungerfär som att försöka skjuva en kärra på stranden, hjulen bara sjunker ner och det blir helt omöjligt...
Nog klagat! Nu ska jag snart göra mig iordning för en promenad.
Ha en trevlig eftermiddag!

Vi ses!

3 kommentarer:

Marte sa...

Jeg synes kortene dine er så lekre, og lurer veldig på om du har noen tutorial på de rosene? Jeg skulle ville lære å lage sånne, de er så fine!! :)

Gode tanker fra Marte

lindas pyssel sa...

Jag tycker att alla dina kort är helt underbart fina.Dina motiv är alltid så vackert färglagda. Även dom utan stämpelmotiv är oxå alltid så kreativa.
Linda

syster jennie sa...

Jorå, det har varit en bra dag idag minsann. Är superdupertrött nu bara! Morfar ska operera in en pacemaker imorrn! Men annars så är det väl sådär med honom liksom, han har ju svårt att andas..