tisdag 5 januari 2010

Flera gånger under dagen har jag satt mig vid pysselbordet och stirrat på datorn, letat inspiration men det kommer ingenting! Inte en enda idé!
Igår kväll satte jag mig ner och gjorde 3 pappersrosor av urrivna boksidor som jag tänkte jag skulle använda så jag kan väl säga att jag fått nåt pyssligt gjort iallafall - det är ju alltid nåt.

Jag vill så gärna pyssla men jag kan verkligen inte och det är så frustrerande. Det går inte tvinga fram något...får helt enkelt vänta och se om det kommer av sig självt. Hoppas ni inte ger upp hoppet utan kikar in lite då och då...

4 kommentarer:

syster jennie sa...

Vi hade -13 här när jag o Olli var ute. Tur det inte var långt till Jens o Nilla för det var förjävla kallt. går inte ut imorrn om det är så kallt igen. Inte bra o andas in så kall luft, speciellt inte för Olli!

Men det låter ju hur mysigt som helst ju! Ta vara på tiden bara, njut av att vara helt ensam o gör vad fanken du vill ;)

Helen sa...

Känner samma som du, är så pysselsugen men får ingen inspiration alls. Snart måste jag nog tvångspyssla.

Hanna sa...

Har samma "problem" just nu... har suttit vid hobbybordet hela dagen, men just nu är det STOPP.
Kommer inte på någonting mer, allt blir bara pannkaka.
Vi får hålla tummarna för att pyssellusten kommer tillbaka imorgon istället. :o)

Ha det bra,
God fortsättning på det nya året.
Många kramar från Hanna

Muffin sa...

Jag ger inte upp, kikar in titt som tätt. :) Kanske kan du prova en skiss eller att lifta någon? Det brukar hjälpa tycker jag.